مدیر اجرایی ستاد اربعین استان خراسان جنوبی گفت: امسال ۵۲ موکب برای ارائه خدمات به زائران اربعین اعلام آمادگی کردهاند که هشت موکب در ایران مستقر خواهند شد.
به گزارش پایگاه خبری بازتاب خراسان ، محمدرضا کفاشی در نشست ستاد اربعین استان که به صورت ارتباط تصویری با ستاد مرکزی اربعین کشور برگزار شد اظهار داشت: از این تعداد 6 موکب در مسیرکربلا و نجف، مرز مهران و باب المراد کاظمین هر کدام یک مورد و 36 موکب نیز در سایت مختص خراسان جنوبی در کاظمین مستقر خواهد شد.
مدیر اجرایی ستاد اربعین استان خراسان جنوبی بیان کرد: اکنون یک اکیپ از خراسان جنوبی به عراق اعزام شده و در حال تأمین، تکمیل و نصب زیرساختها است.
کفاشی تصریح کرد: 12 نانوایی از استان در کاظمین فعال خواهند بود که روزانه هشت تن آرد نیاز دارند اما تا این لحظه هنوز آرد مورد نیاز تامین نشده است.
وی متذکر شد: برای تأمین زیرساختهایی از قبیل دستگاه یخ ساز و مه پاش، سه میلیارد تومان اعتبار نیاز است زیرا ستاد مرکزی در این خصوص به استانها کمک نمیکند.
برنامهریزی پیادهروی اربعین، متناسب با افزایش جمعیت زائران باشد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: امسال با توجه به این که مراسم پیاده روی اربعین بعد از شیوع کرونا برگزار می شود، شاهد حضور شمار زیادی از زائران خواهیم بود، لذا باید برنامهریزیهای لازم برای برگزاری باشکوه مراسم اربعین حسینی را داشته باشیم.
سید محمدرضا طالبی در این نشست بر آمادگی ستاد استانی برای برنامهریزی همه جانبه پیادهروی اربعین تأکید کرد و افزود: از آنجایی که اربعین امسال مصادف با روزهای گرم سال است لذا تمهیدات لازم به لحاظ زیرساختی در این زمینه باید اندیشیده شود و دستگاه های اجرایی و کمیتههای مربوطه برای ارائه خدمات مطلوب به زائران، زیرساختهای لازم را تقویت کنند.
وی با تأکید بر برگزاری به موقع جلسات کمیتههای ذیل ستاد با حضور نماینده دفتر بازرسی استانداری و کمیته مشارکت گفت: با همکاری دستگاههای اجرایی موضوعات و مشکلات مربوط به برگزاری مراسم اربعین برطرف خواهد شد تا بتوانیم خدمات خوبی به زائران بدهیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی راهاندازی پایگاههای سیار امداد جادهای را لازم دانست و اظهار داشت: هلال احمر و دستگاههای مربوطه در این زمینه برنامهریزی لازم را داشته باشند و برگزاری جلسات آموزشی برای عوامل پخت غذا توسط کمیته مشارکتها ذیل ستاد اربعین نیز مورد تأکید است.
وی بیان کرد: در زمینه موضوعات زیرساختی، امکانات مورد نیاز به کمیته زیرساخت محول شده و برای تأمین آن نیز تصمیم گیری های لازم صورت گرفته است.
طالبی با تأکید بر اینکه تأمین بستههای فرهنگی از طریق بعثه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مستقر در استان پیگیری شود گفت: در نخستین جلسه کمیته زیرساخت، موضوع انتقال آب، انجام زیرساخت فاضلاب و شبکه برق مورد نیاز در دستور کار قرار میگیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه جلسات کمیته زیرساخت بهتر و فوقالعاده برگزار شود، افزود: هزینه بردارترین و مهمترین موضوعات خدماتی و پشتیبانی در مراسم اربعین، آماده کردن زیرساختها است که همه دستگاهها باید در این زمینه مشارکت و همکاری داشته باشند.
طالبی بر استفاده از ظرفیت خیرین تأکید کرد ومتذکر شد: از ظرفیت صنایع و معادن و سایر دستگاههای اجرایی برای هرچه باشکوه تر برگزار شدن مراسم اربعین استفاده میشود
کد خبرنگار : 100