// ۱۱ فروردين ۰۳ ، ۰۹:۴۱
۲۲۰ بازدید از واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی فردوس

رئیس شبکه دامپزشکی فردوس از بازدید بیش از ۲۲۰ مورد از واحد های عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایام طرح تشدید نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.


گزارشی از: اعظم جمالی


به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بازتاب خراسان، ،جواد اسماعیلی گفت: در راستای طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید ، عرضه و نگه‌داری مواد غذایی که از ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت بیش از ۲۲۰ مورد بازدید از واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی شامل رستوران های داخل شهری و بین راهی، سردخانه ها، خودروهای حمل و مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شده است و در این بازرسی ها مقدار ۸۴۶ کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی کشف و ضبط و ۱۰۶ کیلوگرم فرآورده غیربهداشتی معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است و در همین راستا سه مورد به مراجع قضایی معرفی و به تعداد سه واحد متخلف بهداشتی اخطار داده شد.
وی افزود: حفظ بخشی از سلامت و بهداشت عمومی و تأمین غذای سالم برای عموم شهروندان از وظایف ذاتی دامپزشکی است و هرساله در روزهای نوروز و ماه مبارک رمضان با ساماندهی اکیپ‌های ثابت و سیار، طرح تشدید نظارت اجرا می‌شود و اجرای این طرح به منظور تأمین سلامت و کیفیت بهداشتی گوشت و سایر فرآروده‌های پروتئینی با منشاء دامی و حفظ بهداشت عمومی مصرف کنندگان صورت می‌پذیرد.
اسماعیلی تصریح کرد: در همین راستا بازدیدهای مشترکی با سایر ادارات شامل جهادکشاورزی، شبکه بهداشت و درمان، صنعت، معدن و تجارت انجام شده است و این بازدیدها ادامه خواهد داشت.