رئیس شبکه دامپزشکی فردوس از بازدید بیش از ۲۲۰ مورد از واحد های عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام طرح تشدید نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.
گزارشی از: اعظم جمالی
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بازتاب خراسان، ،جواد اسماعیلی گفت: در راستای طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید ، عرضه و نگهداری مواد غذایی که از ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت بیش از ۲۲۰ مورد بازدید از واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی شامل رستوران های داخل شهری و بین راهی، سردخانه ها، خودروهای حمل و مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی انجام شده است و در این بازرسی ها مقدار ۸۴۶ کیلوگرم انواع فرآوردههای خام دامی کشف و ضبط و ۱۰۶ کیلوگرم فرآورده غیربهداشتی معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است و در همین راستا سه مورد به مراجع قضایی معرفی و به تعداد سه واحد متخلف بهداشتی اخطار داده شد.
وی افزود: حفظ بخشی از سلامت و بهداشت عمومی و تأمین غذای سالم برای عموم شهروندان از وظایف ذاتی دامپزشکی است و هرساله در روزهای نوروز و ماه مبارک رمضان با ساماندهی اکیپهای ثابت و سیار، طرح تشدید نظارت اجرا میشود و اجرای این طرح به منظور تأمین سلامت و کیفیت بهداشتی گوشت و سایر فرآرودههای پروتئینی با منشاء دامی و حفظ بهداشت عمومی مصرف کنندگان صورت میپذیرد.
اسماعیلی تصریح کرد: در همین راستا بازدیدهای مشترکی با سایر ادارات شامل جهادکشاورزی، شبکه بهداشت و درمان، صنعت، معدن و تجارت انجام شده است و این بازدیدها ادامه خواهد داشت.