سال آینده کودکان کار که بدون مهارت آموزی با مشاغل کاذب نان آور خانواده هستند جزو گروههای هدف مهارت آموزی در استان خراسان جنوبی قرار میگیرند.
به گزارش خبرگزاری بازتاب خراسان ، یکی از آسیبهای جدی اجتماعی که امروزه در سطح کشور مشاهده میکنیم افزایش کودکان کار است.
نبود برنامههای توانمندسازی کودکان کار و متکدیان مهمترین نقصان در این حوزه به شمار میرود که موجب شده رفع این معضل در طی سالها به سرانجام نرسد و یکی از معضلات زندگی شهری شود هرچند برخی اقدامات مقطعی چون جمعآوری متکدیان و کودکان خیابانی نیز انجام میشود اما باز هم در اکثر چهارراهها و خیابانها شاهد حضور این افراد هستیم.
از این رو با توجه به اهمیت آموزشهای مهارتی برای این گروه و به منظور فراهم شدن زمینه اشتغال کودکان کاری که نان آور خانواده هستند، طرح آموزش کودکان کار در دستور کار ادارات کل آموزش فنی و حرفهای قرار گرفته است.
در استان خراسان جنوبی نیز تفاهم نامه همکاری فی مابین اداره کل فنی و حرفهای خراسان جنوبی و اداره کل بهزیستی استان به منظور افزودن کودکان کار به گروهای هدف آموزش فنی و حرفه ای در سال 1401 منعقد شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی در این باره در جمع خبرنگاران گفت: در سال 1401 کودکان کار که بدون مهارت آموزی با مشاغل کاذب نان آور خانواده خود هستند جزو گروهای هدف مهارت آموزی قرار میگیرند.
حسن کامرانی فرد اظهار داشت: در سال 1400 در 7 استان کشور طرح آموزش کودکان کار در دستور کار ادارات کل آموزش فنی و حرفه ای قرار داشت.
وی افزود: در سال جاری با توجه به اهمیت آموزشهای مهارتی برای این گروه هدف، اداره کل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی در نظر دارد بر اساس نیاز سنجی دورههای ویژهای را به این منظور برنامه ریزی و اجرا کند.
بیشتر بخوانید
با ایجاد «قرارگاه اجتماعی شهید سلیمانی» شهری بدون کودک کار و بازمانده از تحصیل داریم
استان تهران 4 هزار "کودک کار" و "زبالهگرد" دارد
1000 کودک کار و خیابانی در استان کرمان وجود دارد؛ توقف جمعآوری کودکان کار براساس مصوبات ستاد کرونا
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی از انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با اداره کل بهزیستی استان در این زمینه خبر داد و گفت: در اسرع وقت شیوه عمل به این فصل جدید مهارت آموزی در استان اطلاع رسانی خواهد شد.