مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۶۰ روستای استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدهاند که اقدام بسیار مهم و شاخصی در توسعه استان است.
به گزارش پایگاه خبری بازتاب خراسان ،مصطفی بهی روز شنبه اظهار داشت: تعامل بخش خصوصی و دولتی در حوزه فناوری اطلاعات بسیار مهم و حائز اهمیت است.
وی عنوان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی باید بخش مهمی از کارهای حوزه فناوری اطلاعات خود را برون سپاری و به بخش خصوصی واگذار کنند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی با بیان اینکه سه رویکرد مهم در حوزه فناوری اطلاعات در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت، افزود: توسعه شبکه ملی اطلاعات و زیرساخت با شتاب در حال انجام است و از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون بیش از ۲۶۰ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
بهی عنوان کرد: دولت هوشمند و اقتصاد دیجیتال از دیگر رویکردهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و در این دولت کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال تشکیل شده است.
وی افزود: توسعه زیرساختهای اقتصاد دیجیتال، برطرف کردن موانع و شتاببخشی به شکلگیری زیستبوم اقتصاد دیجیتال، حمایت از پلتفرمها و کسب وکارهای دیجیتال و فناور پایه، بسترسازی برای توسعه اشتغال فناورانه پایه، برطرف کردن موانع فعالیت پلتفرمهای ایرانی در سطح بینالمللی و توسعه مهارتهای الزامآور اقتصاد دیجیتال، از جمله وظایفی است که این کارگروه برای تحقق آنها باید تلاش کند.
بهی با ذکر این نکته که موضوع فناوری اطلاعات به صورت پررنگ در توسعه حوزه اقتصادی استان مطرح است، خاطرنشان کرد: برای اولینبار از محل بند "الف" تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ تسهیلات خوبی به استان واگذار شد که بیش از ۹۷ درصد تسهیلات را جذب کنیم.
وی ادامه داد: تاکنون ۸۴ درصد تسهیلات تبصره ۱۶ سال گذشته استان در حوزه فناوری اطلاعات جذب شده که تا پایان تیرماه جذب آن کامل را خواهیم داشت.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی اظهار داشت: در کار گروه توسعه دولت الکترونیک به ریاست استاندار، موضوع حمایت از محصولات فناوری اطلاعات بخش خصوصی مورد تاکید قرار گرفت و تکالیفی برای سازمان مدیریت و مدیرکل آی سی تی مشخص کرده است.
بهی افزود: همچنین آموزش نوین حوزه فناوری اطلاعات برای کارشناسان و مدیران فناوری اطلاعات دستگاههای اجرایی استان در این کارگروه مورد تأکید استاندار خراسان جنوبی قرار گرفت که به جد دنبال خواهد شد.
امضای تفاهمنامه سه جانبه برای توسعه همکاریهای فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال در خراسان جنوبی
همچنین در پایان این نشست تفاهمنامه سه جانبه در راستای رشد تولید و ضرورت اهتمام ویژه استان به حوزه فناوری اطلاعات، اقتصاد دیجیتال و ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در رشد تولید و ایجاد اشتغال در این بخش در خراسان جنوبی به امضا رسید.
این تفاهمنامه سه جانبه در راستای دستیابی به اهداف شعار سال با عنوان مهار تورم، رشد تولید و ضرورت اهتمام ویژه استان به حوزه فناوری اطلاعات، اقتصاد دیجیتال و ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در رشد تولید، برای ایجاد اشتغال در این بخش، بین سازمان نظام صنفی رایانهای استان خراسان جنوبی، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند و اداره کل فنی و حرفهای استان خراسان جنوبی امضا و مبادله شد.
موضوع این تفاهمنامه همکاری بین بخشی به منظور توانمندسازی، رشد و توسه بخش فناوری اطلاعات و ایجاد تعامل بین فعالین اقتصادی، بازرگانی، آموزشی و فنی در استفاده از ظرفیتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات استان خراسان جنوبی و نگاه صادراتی جهت صدور خدمات فنی مهندسی در زمینههای فوق و ورود به بازار صادراتی به ویژه بازار بکر کشور افغانستان است.
معرفی و بازاریابی پتانسیلهای حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات و کسب و کارهای نوین در بازار افغانستان و کشورهای هدف صادراتی از طریق اعزام هیئتهای تجاری و برگزاری نمایشگاههای ویژه این بخش در استان و کشورهای دیگر از دیگر موضوعات این تفاهمنامه بود.
مدت زمان این تفاهمنامه از تاریخ انعقاد به مدت یک سال شمسی است و در صورت توافق هر سه طرف، قابل تمدید است.
در این نشست از ۱۴ نفر از فعالان برتر بخش دولتی و خصوصی در حوزه تامین زیرساختهای فناوری اطلاعات خراسان جنوبی تقدیر شد