مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: با پایان فصل برداشت چغندر قند ۱۵۰ هزار تن محصول از کشتزارهای این شهرستان خراسان رضوی برداشت شد.
به گزارش پایگاه خبری بازتاب خراسان ، محمدجواد ایزدیان اظهار داشت: امسال ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار از کشتزارهای این شهرستان زیر کشت چغندر رفته بود که به طور میانگین از هر هکتار ۵۵ تن محصول برداشت شد.
وی افزود: شهرستان جغتای مستعد کشت چغندرقند پاییزه است و این محصول به عنوان یکی از محصولات مهم و راهبردی، الگویی مناسب برای رعایت تناوب کشت در کنار غلات محسوب میشود.
مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: کارخانه های کشت و صنعت قند جوین، شیروان و نیشابور چغندر تولیدی جغتای را از کشاورزان خریداری می کنند.
شهرستان جغتای از قطب های مهم تولیدات زراعی، باغی و دامی خراسان رضوی است که سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید می شود و از این طریق بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران می شود.
جغتای با ۳۴ هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات زراعی و باغی یکی از مراکز اصلی تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته در استان خراسان رضوی است.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری جغتای در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.